31 januari.

Gullan Bornemark – Min Ponny

vaknade nyss typ... sov 3 timmar inatt så är sjukt trött. mår illa nu med. vill ha glass..

mami kom in med ett paket från nelly! mina grejer har kommit, vart nöjd med allt nästan.
har två svåra prov på onsdag så måste egentligen plugga. så jävla trött på skolan men om 2 veckor åker jag, gud vad jag längtar!
missa bussen imorse, fan vad jag hatar att bo i svärtinge. bussfan åker när jag är i slutet av bussen.. fick kuta ner till 410 och som tur är kom den sent! min farmor var på bussen så gulligt. träffa liza på bussen med. började 9 med spanska, satt vid datan hela tiden. efter det hade vi håltimma. sen teknik, jag evelina & niko byggde nästan klart vår bro i glasspinnar. sen håltimma igen så drog till stan och käka mc och köpte massa godis <3 så käka vi det i skolan så kommer vår lärare och tar det och behåller det......... :(
tog 3 bussen hem med filip sen somna jag och nu måste jag plugga!! yey

såg nu att jag inte har bloggat sen i fredags :o jag och evelina drog till stan och sen till haga, träffade liza ett tag och sen niko och johan. kom hem vid halv ett typ, hände lite konstiga grejer hemma hos evelina då. somnade vid 3 ungefär sen på morgonen vakna jag utan evelina :( hon hade somnat i hennes syster's rum haha. vi åkte till stan vid 2 ingefär, köpte jeans och lite grejer. tog bussen till rece vid 6 med ström ludde och filip så träffa vi emelie där och åkte hem till mig. mina föräldrar var på fest. vi va med dom till 1 typ sen drog dom och jag somnade typ direkt då.
och i söndags gjorde jag... ingenting, kolla tv hela dagen hihi


hemsk och gammal bild. orkar inte hämta min mobil såå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0